Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Τεντυμπόι...αγάπη μου!

Φωτιές, επεισόδια, συλλήψεις, καταλήψεις και νταήδες ειδικοί φρουροί!!!
Έλεος όμως!!!
Το θέμα έχει καταντήσει αηδία! Ελλαδάρα, σου λέει, τι περιμένεις και συ???

Χα, χα... Πολύ απλά πραγματάκια! Σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα και τα δικαιώματα του πολίτη!Πόσο μάλιστα από τα όργανα της τάξης του "φίλους" αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. υπαγόμενη πλέον στο νεο-βαπτιστέν Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Έχουμε νέα κυβέρνηση...γνωστό σε όλους άλλωστε και σε μας τους δύσμοιρους που κυκλοφορούμε στο κέντρο, εμφανές σε κάθε στενό, σε κάθε πλατεία!Δυο-δυο τουλάχιστον, και χεράκι-χεράκι κυκλοφορούν οι φίλτατοι αξιωματικοί της Ομάδας Ζ,Δ,Ε ΜΑΤ και ΣΙΑ. Αγαπημένοι μεταξύ τους...ενώ πλέον αγαπούν και τον πολίτη. Άσε δε που τώρα έχουν και τα παπάκια τους και κάνουν άνετα τις τσάρκες τους τα αγόρια, γιατί αυτές οι θηριώδεις μηχανάρες τους δυσκόλευαν στους ελιγμούς μέσα στο κυκλοφοριακό χάος του κέντρου!

Είναι πολλοί...πάρα πολλοί, αλλά διακριτικοί...άλλοτε στέκονται σαν αγάλματα στις γωνίες...καλή θέση για να σφυρίζουν στα όμορφα κορίτσια. Συνήθως καπνίζουν ωσάν χαρμάνια και πίνουν καφεδάκι, διάλειμμα απ' την κουραστικότατη βάρδια. Το βραδάκι δε στις κλούβες κερνούν και whiskey αν προσέξεις καθώς περνάς...

Χαχαχα, για γέλια ή για κλάματα? Whatever works...

Να σου πω και το αποκλειστικό...αλά Λαμπίρη ;)

Σάββατο βραδάκι...κατά τις 20.00. Φίλοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.(καμιά 10αριά) εν δράσει...κοινώς καφεδάκι τσιγαράκι και κουτσομπολιό εν μέσω τις πλατείας Χαλανδρίου! Διακριτικοί (σε παράταξη τα μηχανάκια...παπάκια ήταν?οι άλλες οι μεγάλες...τι να σου πω...δεν πρόσεξα) και καθόλου προκλητικοί (όχι δεν γκάριζαν σου λέω).
Με πιάνει κόκκινο...αρχίσαμε τα ματάκια...άλλως κόζαρε αγριεμένα...τύπου είμαι αστυνομικός εγώ και σε παρακολουθώ, άλλος με χαμόγελο αφασίας, άλλος έκλεισε και το ματάκι, αν είδα καλά μες στην τύφλα μου..., με νοήμα...

Τα παίρνω...γιατί? δεν ξέρω ακριβώς. Μην ήταν δική μου τσαντίλα, ή μήπως αγανάκτηση για αυτά τα αγόρια που πληρώνονται απ' τους φορολογούμενους Έλληνες για να πίνουν καφεδάκια στις πλατείες και να κάνουν το κέφι τους.

Είπα να αντιδράσω: "Επ περίπολο έχουμε...όχι πηγαδάκι" Πράσινο το φανάρι...και το ματάκι του Ζητά γουρλό.

Στα 200 μέτρα εμβολισμός από 2 Ζητάδες: "Άδεια, δίπλωμα"...

Η συνέχεια προσεχώς, για να σας κρατήσω σε αγωνία !!!(νύσταξα κιόλας εδώ που τα λέμε)


Byeee

6 σχόλια: