Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Υπουργός υπέβαλε παραίτηση

Προ ώρας υπέβαλε στο Μαξίμου παραίτηση ο Υφ. Εσωτερικών Ντίνος Ρόβλιας!


Τελευταία Ενημέρωση: 13.40

Απογευματινή: (χθες βράδυ) Ο λόγος που οδήγησε τον κ. Ρόβλια σε παραίτηση δεν έγινε γνωστός, ωστόσο πληροφορίες ανέφεραν ότι κάποιες μετακινήσεις αστυνομικών, που είχαν ζητηθεί από το γραφείο του, στάθηκαν αφορμή να βρεθεί στη «δίνη του κυκλώνα της διαφάνειας».


(14-12-09 19.30 Ζούγκλα) Την παραίτησή του από το αξίωμα του υφυπουργού Εσωτερικών και Αποκέντρωσης υπέβαλε προφορικά, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο Ντίνος Ρόβλιας, μετά το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας, της 13ης Δεκεμβρίου 2009.


Ο κ. Ρόβλιας υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα έγγραφα που είχε στη διάθεσή της η zougla.gr, το γραφείο του κ. Ρόβλια μεσολαβούσε ώστε να προβληθούν αιτήματα – ρουσφέτια για μεταθέσεις και μετατάξεις αστυνομικών και στρατιωτικών.


Κατά πληροφορίες, ο κ. Ρόβλιας επιμένει πως τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αν και υπαρκτά, «δεν έφυγαν ποτέ από το γραφείο του». Επίσης, φέρεται να δηλώνει πως «τέτοια αιτήματα κατατίθενται σε όλα τα πολιτικά γραφεία, αλλά αυτό δε σημαίνει και ότι ικανοποιούνται».


Ο κ. Ρόβλιας δέχεται, ωστόσο, ότι υφίσταται ζήτημα και προσθέτει πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, αλλά και πως δε θα άφηνε ποτέ ακάλυπτο τον διευθυντή του γραφείου του, αφήνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, να εννοηθεί πως είναι αυτός (ο διευθυντής) που διαχειρίστηκε, όπως τη διαχειρίστηκε, αυτήν την υπόθεση. (Πηγή: Ζούγκλα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου